Αρχικοί - Γενικοί Kαθαρισμοί

Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τον χώρο σας

Αρχικοί Kαθαρισμοί

Σε ένα νεόδμητο διαμέρισμα δεν αρκεί μια «απλή» καθαρίστρια για να αναλάβει τον χώρο, καθώς είναι πιθανόν να μην διαθέτει την τεχνογνωσία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα καθαριστικά ώστε να αντιμετωπίσει απαιτητικές καταστάσεις, όπως:

Πραγματοποιώντας έναν αρχικό καθαρισμό, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ με τον πλέον άρτιο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιούμε επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές, περιστροφικές ή αναρροφητικές μηχανές κ.ά επαγγελματικά μηχανήματα. 

Σε συνδυασμό με τα ισχυρά και εξειδικευμένα απολυμαντικά , εξασφαλίζουμε για εσάς έναν απόλυτα καθαρό και ασφαλή χώρο, προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αφού αναλάβει δράστη το συνεργείο μας, το σπίτι σας είναι πεντακάθαρο!

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στον καθαρισμό του χώρου σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στον καθαρισμό του χώρου σας!
Επικοινωνία​

Γενικοί Kαθαρισμοί

Αντιστοίχως ,εάν μια πολυκατοικία ή ένα διαμέρισμα έχει μείνει χωρίς καθαρισμό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ή πρόκειται για πεπαλαιωμένο χώρο, είναι απαραίτητος ένας γενικός καθαρισμός ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. 

Ιδιαίτερα σε παλιές οικοδομές, ο γενικός καθαρισμός είναι θεμελιώδους σημασίας για τη διατήρηση των βέλτιστων υγειονομικών συνθηκών και της εικόνας του κτιρίου. 

Η εμπειρία της Cleanex σε τέτοιους απαιτητικούς και δύσκολους καθαρισμούς είναι δυσεύρετη και κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα!