Αποφράξεις

Αποφράξεις αποχετεύσεων και άντληση υδάτων και λυμάτων

Έφραξε ξαφνικά η αποχέτευση με αποτέλεσμα τα λύματα να βρίσκουν ανεπιθύμητες διεξόδους; Πλημμύρισε το γκαράζ, το υπόγειο ή η αποθήκη;

30 χρόνια δίπλα στον διαχειριστή

Έφραξε ξαφνικά η αποχέτευση με αποτέλεσμα τα λύματα να βρίσκουν ανεπιθύμητες διεξόδους; Πλημμύρισε το γκαράζ, το υπόγειο ή η αποθήκη; Έχοντας τρεις και πλέον δεκαετίες δίπλα στους διαχειριστές, γνωρίζουμε καλά ότι κάποια προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να περιμένουν. Γι’ αυτό και τα εξειδικευμένα συνεργεία της Cleanex με μακρά εμπειρία σε αποφράξεις και σε αντλήσεις υδάτων βρίσκεται διαρκώς σε επαγρύπνηση, ακόμα και σε γιορτές ή αργίες, ώστε να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει.

Τα βυτιοφόρα μας διαθέτουν σύγχρονα αποφρακτικά και πιεστικά μηχανήματα υψηλών επιδόσεων, καθώς και ειδικές κάμερες για τον έλεγχο των σωληνώσεων που επιτρέπουν άμεση διάγνωση για φθορές, σπασίματα και διαρροές, ώστε να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε τον χώρο σας και εξασφαλίστε ένα υγειονομικά αψεγάδιαστο περιβάλλον!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε τον χώρο σας και εξασφαλίστε ένα υγειονομικά αψεγάδιαστο περιβάλλον!
Επικοινωνία​

Με την πολυετή μας πείρα και τεχνογνωσία, στόχος μας δεν είναι απλά να λύσουμε το πρόβλημα, αλλά και να διορθώσουμε τα όποια αίτια το έχουν προκαλέσει, ώστε να αποτρέψουμε πιθανή επανάληψή του στο μέλλον.

Μετά την απομάκρυνση των λυμάτων και την επισκευή ζημιών που τυχόν προκύψουν, πραγματοποιήσουμε καθαρισμό και απολύμανση ολόκληρου του αποχετευτικού δικτύου. Επιπλέον αναλαμβάνουμε μεγάλα κατασκευαστικά έργα για διορθώσεις αστοχιών στα κτίρια από ελλιπή σχεδιασμό και διορθώσεις λαθών, φθορών και βλαβών.