Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Ξεγνοιάστε απο την παρουσία των επιβλαβών «εισβολέων»

Μια πραγματικά καθαρή πολυκατοικία πρέπει να είναι 100% υγειονομικά ασφαλής. Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και φροντίδες ώστε να επικρατούν οι βέλτιστες υγειονομικές συνθήκες και να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία παρουσίας επιβλαβών «εισβολέων». Υπό την επιστημονική καθοδήγηση των επιστημόνων – γεωπόνων μας, πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας την περίοδο αναπαραγωγής των ανεπιθύμητων (άνοιξη και φθινόπωρο) ζωυφίων, ώστε να καταπολεμηθούν έγκαιρα, προτού εμφανιστεί ουσιαστικό πρόβλημα για την πολυκατοικία και τους ενοίκους της.

Απεντομώσεις

Εκτός από την αναστάτωση που προκαλούν, έντομα όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, κοριοί κ.ά. μπορεί να είναι φορείς βλαπτικών για την υγεία παθογόνων (μικρόβια, μύκητες,  βακτήρια κ.λ.π).

Στην Cleanex γνωρίζουμε ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και η καθαριότητα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Εξασφαλίσετε ένα υγειονομικά αψεγάδιαστο περιβάλλον χωρίς επιβλαβείς «εισβολείς»​

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Εξασφαλίσετε ένα υγειονομικά αψεγάδιαστο περιβάλλον χωρίς επιβλαβείς «εισβολείς»​
Επικοινωνία​

Μυοκτονίες

Τα ποντίκια αποτελούν αναμφίβολα έναν δυσάρεστο «εισβολέα». Εκτός από την πρόκληση ζημιών, συχνά ευθύνονται για τη μετάδοση ασθενειών.

Στην Cleanex συνιστούμε την προληπτική αντιμετώπιση, με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα έξοδα και την ταλαιπωρία μιας πιθανής εμφάνισης ή και πολλαπλασιασμού των τρωκτικών.

Η αποτελεσματικότητά μας έγκειται στην:

Μετά από κάθε απεντόμωση / μυοκτονία χορηγείται πιστοποιητικό.

Και μην ξεχνάτε: Στην Cleanex ΠΑΝΤΑ θα σας υπενθυμίζουμε τις προθεσμίες των επεμβάσεων, ώστε να πληροίτε τις υγειονομικές προϋποθέσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Καλέστε μας σήμερα για να εξασφαλίσετε ένα υγειονομικά αψεγάδιαστο περιβάλλον!