Η Εταιρεία

Με 30 χρόνια εμπειρίας, η Cleanex είναι ο ειδικός για κάθε υπηρεσία καθαρισμού

Η Cleanex ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 30 χρόνια, οικοδομώντας σταδιακά, με πίστη και επαγγελματισμό τη διαδρομή της. Ο Δημήτρης Γκιόκας και η Μαριάνθη Στελίγκου ίδρυσαν την εταιρεία, η οποία ξεκίνησε αρχικά στον χώρο του καθαρισμού για να μετεξελιχθεί στη συνέχεια σε πρότυπη εταιρεία εξυπηρέτησης κτιρίων. Από το 2003 μέχρι σήμερα, η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο.

Από το 2008 ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων

Σταθμός στην ιστορική διαδρομή της Cleanex αποτελεί το έτος 2008, όταν αποφασίσαμε να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας για συνολική κάλυψη των αναγκών τους.

Έτσι, αναπτύξαμε ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, ώστε να προσφέρουμε λύσεις σε καθημερινά καθήκοντα και υποχρεώσεις, που απορρέουν από τη διαχείριση μιας πολυκατοικίας.Υπηρετώντας πιστά το πλάνο μας για την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη των διευρυμένων αυτών αναγκών, στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι η εδραίωση της νέας μας εταιρίας, υπό την επωνυμία DM, με αντικείμενο τη διαχείριση κτιρίων (facility management).

Η Ομάδα μας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΤΕΛΙΓΚΟΥ

ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΡΥΩΝΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ

ΆΡΤΕΜΙΣ ΚΥΡΑΜΑΡΙΟΥ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ

Το όραμα μας

Όραμά μας, είναι κάθε πελάτης μας να απολαμβάνει ένα απόλυτα υγιές και καθαρό περιβάλλον.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας, η παροχή ολοκληρωμένων, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, καθαρισμού και καθολικής εξυπηρέτησης των αναγκών ενός κτιρίου.