Καθαρισμοί μοκετών και δαπέδων

Καθαρισμός των μοκετών, δαπέδων και υφασμάτινων επιφάνειων στο γραφείο

Σε ένα νεόδμητο κτίριο δεν αρκεί ένα απλό συνεργείο για να αναλάβει τον χώρο, καθώς είναι πιθανόν να μην διαθέτει την τεχνογνωσία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα καθαριστικά ώστε να αντιμετωπίσει απαιτητικές καταστάσεις, όπως αφαίρεση μπογιάς, καθαρισμό υπολειμμάτων από υλικά οικοδομής κ.ά.

Καθαρισμοί Moκετών

Οι μοκέτες επιλέγονται συχνά, σε χώρους γραφείου για λόγους εργονομίας και αισθητικής. Αν και ο καθαρισμός τους είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, παρ’ όλα αυτά, το υλικό των μοκετών κατακρατά περισσότερη σκόνη και ρύπους από ότι τα φυσικά υλικά, όπως π.χ. το μάρμαρο ή το ξύλο. Επιπλέον η μοκέτα συνιστά φιλικό έδαφος για ανεπιθύμητους οργανισμούς, όπως τα ακάρεα, που δεν ανιχνεύονται με γυμνό μάτι αλλά είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία.

Με οικολογικά απορρυπαντικά και ειδικό εξοπλισμό, τα συνεργεία της Cleanex εγγυώνται τον πλήρη καθαρισμό των μοκετών στους, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να καθαρίσουν και οποιαδήποτε άλλη υφασμάτινη επιφάνεια του γραφείου στους (π.χ. καναπέδες) ώστε να είστε απολύτως σίγουροι για την υγιεινή του.

Από την εμπειρία στους, ο καθαρισμός των μοκετών είναι ιδανικό να πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο, μετά στους καλοκαιρινούς μήνες.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι πάντα στη διάθεσή σας , όποτε και αν το χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Σας προτείνουμε έναν εξειδικευμένο καθαρισμό δαπέδων για λαμπερό αποτέλεσμα όπως ποτέ! Επικοινωνήστε μαζί μας για να καθαρίσουμε τη μοκέτα ή το δάπεδό σας, με την επαγγελματική τεχνογνωσία της Cleanex!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Σας προτείνουμε έναν εξειδικευμένο καθαρισμό δαπέδων για λαμπερό αποτέλεσμα όπως ποτέ! Επικοινωνήστε μαζί μας για να καθαρίσουμε τη μοκέτα ή το δάπεδό σας, με την επαγγελματική τεχνογνωσία της Cleanex!
Επικοινωνία​

Καθαρισμοί Δαπέδων

Στα δάπεδα καταλήγει το μεγαλύτερο μέρος των ρύπων(χώμα, σκόνη, γύρη κ.ά) που εναποτίθενται στο χώρο στους, από τον αέρα, ή πολύ συχνά μέσω των παπουτσιών στους. 

Γι’ αυτό κατά καιρούς χρειάζεται να τους αφιερώνουμε έναν πλήρη και σε βάθος καθαρισμό, ώστε να καταπολεμήσουμε τη βρωμιά που σταδιακά συσσωρεύεται σε κάποια σημεία, και είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. 

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα δάπεδα από μάρμαρο ή πέτρα που, ειδικά αν έρχονται σε επαφή με ακατάλληλα απορρυπαντικά, όπως χλωρίνη ή άλλα όξινα, φθείρονται, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το υλικό που «σφραγίζει» τους πόρους και τους προσδίδει γυαλάδα. Έτσι οι ακαθαρσίες εισχωρούν σε βάθος, μειώνοντας την αντοχή τους και αλλοιώνοντας την όψη τους.

Η Cleanex, με τεχνογνωσία πολλών ετών και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνει τους εις βάθος καθαρισμούς δαπέδων, ώστε να τα επαναφέρει ακόμα και στην αρχική τους κατάσταση, όταν αυτό είναι εφικτό. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα οικολογικά απορρυπαντικά, που δεν φθείρουν τα υλικά των δαπέδων κατάλληλα για: