Καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων

Υπηρεσίες καθαριότητας για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους

Έρευνες δείχνουν ότι το καθαρό εργασιακό περιβάλλον συμβάλει στην αύξηση των επιδόσεων των εργαζομένων, καθώς συντελεί σημαντικά στη μείωση του στρες που δημιουργείται από έναν ακατάστατο επαγγελματικό χώρο. 

Αντίθετα, σε έναν τακτοποιημένο χώρο κανείς δε χρειάζεται να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο εργασίας αναζητώντας αντικείμενα που βρίσκονται σε απρόβλεπτα σημεία ή κάτω από στοίβες χαρτιών.

Καθαρά γραφεία


Ένα καθαρό και τακτοποιημένο γραφείο προσδίδει ηρεμία και καλύτερη ψυχολογία στον εργαζόμενο ενώ παράλληλα προδιαθέτει θετικά και τους πελάτες που το επισκέπτονται, καθώς συμπεραίνουν ότι οι άνθρωποι που το διοικούν σέβονται το χώρο τους και αντίστοιχα τη δουλειά τους.

Πολύ σημαντική είναι η καθαριότητα των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. τουαλέτες, κουζίνα) καθώς η καθαριότητα σχετίζεται άμεσα και με το ζήτημα της υγείας.

Ένα ανθυγιεινό ακάθαρτο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να κοστίσει σε περισσότερες απουσίες του προσωπικού και επομένως να έχει ακόμα και οικονομικές επιπτώσεις για μια εταιρεία.

Είναι λογικό ότι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως:

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στον καθαρισμό του χώρου σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στον καθαρισμό του χώρου σας!
Επικοινωνία​

Ανάλογα με τις ανάγκες των επαγγελματικών χώρων σας πραγματοποιούμε Συντήρηση (καθαρισμοί ανά τακτά διαστήματα), Αρχικούς καθαρισμούς (για καινούρια κτίρια) ή Γενικούς καθαρισμούς (μεγάλης κλίμακας, λεπτομερείς καθαρισμοί για νεόδμητα ή παλαιά κτίρια).

Η Cleanex διαθέτει την τεχνογνωσία ώστε να διασφαλιστεί στο 100% ότι ο καθαρισμός της εταιρείας σας γίνεται με τον πλέον επαγγελματικό, ασφαλή αλλά και ευχάριστο για εσάς τρόπο. Αυτό διότι διαθέτουμε αδιαπραγμάτευτες αρχές και κατάρτιση, που μας ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες εταιρείες καθαρισμού. 

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς και είμαστε προσηλωμένοι στη λεπτομέρεια.

Η εμπειρία μας σε τέτοιους απαιτητικούς και δύσκολους καθαρισμούς είναι δυσεύρετη και κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα!