Απολύμανση, Απεντόμωση, Μυοκτονία

Απολύμανση, Απεντόμωση και Μυοκτονία για επαγγελματικούς χώρους

Το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί ένας επιχειρηματίας στον επαγγελματικό του χώρο είναι η είσοδος/παρουσία εντόμων και τρωκτικών. Στο κατάστημα, το γραφείο σε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος ή σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες υγειονομικές συνθήκες.

Απολύμανση, Απεντόμωση και Μυοκτονία

Στην Cleanex γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της υγιεινής των χώρων αυτών αλλά και η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και των Προτύπων Ασφαλείας. Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, απαιτείται σύμβαση με αρμόδια απεντομωτική, με σκόπο την Απολύμανση, Απεντόμωση και Μυοκτονία, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος των εντόμων και των τρωκτικών.
Απρόσκλητοι και επιβλαβείς επισκέπτες, όπως ποντίκια, αρουραίοι, μύγες και κατσαρίδες εγκυμονούν κινδύνους, λόγω των μικροβίων που μεταφέρουν. Αν δεν αντιμετωπιστούν καίρια και έγκαιρα, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Ακόμη περισσότερο, όταν πρόκειται για νοσοκομειακά ιδρύματα ή επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως:

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να εξασφαλίσετε ένα υγειονομικά aσφαλές περιβάλλον!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας​

Καλέστε μας σήμερα για να εξασφαλίσετε ένα υγειονομικά aσφαλές περιβάλλον!
Επικοινωνία​

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε τέτοια ζητήματα. Στη μυοκτονία, πολύ σημαντικός είναι ο παράγοντας της πρόληψης, με πολύ μικρό κόστος για την επιχείρησή σας σε σχέση με τα έξοδα και την ταλαιπωρία μιας πιθανής εμφάνισης ή και πολλαπλασιασμού των τρωκτικών.

Υπό την επιστημονική καθοδήγηση των επιστημόνων – γεωπόνων μας, πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα τις εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας την περίοδο αναπαραγωγής των ανεπιθύμητων ζωυφίων, ώστε να καταπολεμηθούν εκ των προτέρων, προτού εμφανιστεί ουσιαστικό πρόβλημα για το μαγαζί σας.

Στην Cleanex:

Και μην ξεχνάτε: Στην Cleanex ΠΑΝΤΑ θα σας υπενθυμίζουμε τις προθεσμίες των επεμβάσεων, ώστε να πληροίτε τις υγειονομικές προϋποθέσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία.